Voimailu

Heracles järjestää kaikille avoimia ohjattuja crosstraining -toiminnallisia harjoituksia. Harjoittelu tapahtuu ensisijaisesti kahvakuulalla.

Toiminta pyrkii huomioimaan mahdollisimman kattavasti eri tasoiset harjoittelijat. Harjoituksissa ohjaajat neuvovat osallistujia huomioiden jokaisen kuntotason ja kokemuksen, samalla kuulaliikkeitä voi harjoitella ohjatusti. Tämä sopii erityisesti henkilöille jotka haluavat harjoitella lisää omatoimisesti. Aiempaa kokemusta liikunnasta tai lajista ei tarvita.

Monesta muusta voimailulajista poiketen harjoittelu tapahtuu ulkona ympäri vuoden, ilman säävarausta. Harjoituksiin voi osallistua kaikki iästä, koosta, sukupuolesta tai kuntotasosta riippumatta. Yhdellä kertaa voit harjoittaa nopeutta, voimaa ja kestävyyttä samalla raikkaasta ulkoilmasta nauttien.

Toiminnan tarkoituksena on aktivoida alueen ihmisiä kuntoilemaan iästä, sukupuolesta tai kuntotasosta riippumatta sekä tuottaa ammattitaitoista, edullista sekä turvallista liikuntapalvelua eritasoisille liikkujille.

Harjoitukset järjestetään Riihimäellä maanantaisin klo 18.00 – 19.00 ja torstaisin klo 18.30 – 20.00. Maanantain treenit pidetään ulkona, joten sään mukainen varustus on paikallaan. Ota mukaan lisäksi oma kuula ja juomapullo. Muutamia laina kuulia löytyy myös paikanpäältä.

Harjoituspaikkana maanantaisin Riihimäen urheilutalon takapiha-alue ja torstaisin urheilutalon voimailusali. Harjoitukset ohjaa seuran koulutetut ohjaajat sekä kokeneet lajin harrastajat.