Lajit

Heraclesissa on mahdollista harjoitella ja opetella erilaisia kamppailulajeja, itsepuolustusta sekä kamppailijan fyysistä kuntoa kohottavaa liikuntaa. Heracles toimii Riihimäellä. Uusille harrastajille lajien harrastamisen aloitus tapahtuu peruskursseilla.

Heracles on aktiivisesti mukana lajiliittojen toiminnassa. Kuulumme Suomen brasilialaisen jujutsun liittoon, kansainväliseen ADCC lukkopainiorganisaatioonSuomen krav maga liittoon sekä kansainväliseen KMG Finland organisaatioon. 

Heracles liikuttaa henkilöitä usean eri lajit toimin, valitse itsellesi sopiva ja tule mukaan. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa kuntoilua ja uuden taidon oppimista.

BJJ & LUKKOPAINI

Brasilialaista jiu-jitsua voivat harrastaa miehet ja naiset, pojat ja tytöt, ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Painotus itsepuolustuksen, kilpaurheilun, kuntoilun sekä vapaaotteluharjoitteiden välillä on harrastajan tavoitteista kiinni. Laji vaatii kuitenkin kärsivällisyyttä ja jatkuvaa itsensä voittamista niin henkisesti kuin fyysisesti. Brasilialainen jiu-jitsu on konkreettinen laji jota sovelletaan harjoitteluotteluissa.

KRAV MAGA / ITSEPUOLUSTUS

Heraclesissa opetetaan itsepuolustusta joka pohjautuu Krav Magan tekniikoihin.

Heraclesin ammattitaitoiset valmentajat ovat yhdistäneet kahdesta yllä mainitusta lajista vuosikymmenten kokemuksen perusteella toimivan tekniikkakokonaisuuden erilaisiin uhkatilanteisiin ja itsepuolustustilanteista selviämiseen. 

VOIMAILU

Heracles järjestää kaikille avoimia ohjattuja crosstraining -toiminnallisia harjoituksia. Harjoittelu tapahtuu ensisijaisesti kahvakuulalla.

Toiminta pyrkii huomioimaan mahdollisimman kattavasti eri tasoiset harjoittelijat. Harjoituksissa ohjaajat neuvovat osallistujia huomioiden jokaisen kuntotason ja kokemuksen, samalla kuulaliikkeitä voi harjoitella ohjatusti. Tämä sopii erityisesti henkilöille jotka haluavat harjoitella lisää omatoimisesti. Aiempaa kokemusta liikunnasta tai lajista ei tarvita.

NALLEPAINI

Nallepainissa lapset ja vanhemmat touhuavat turvallisesti yhdessä niin ohjattujen tuntien yhteydessä kuin kotipiirissäkin.

Nallepainin kehittämisessä tehdään jatkuvaa yhteistyötä Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan asiantuntijoiden kanssa yhdistäen lapsiperheiden arkitarpeet uusimpaan liikuntapedagogiseen näkemykseen.